RAMMSTEIN NAVY STRENGTH GIN 0,5L (57% VOL.)

349,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 5-8 days1

Rammstein spiritus-serien

Rammstein er et af de mest succesrige tyske rockbands nogensinde. Men de har ofte bevist, at musik ikke er det eneste, de forstår. Efter at rom, tequila, vin og gin allerede var en fuldstændig succes for bandet, fylder de nu op igen. For nu kommer den anden Gin-aftapning fra Rammstein på markedet. Denne gang glæder bandet sig med en Navy Strength Gin, der har lige så meget magt som de succesrige musikere selv.

 

Navy Strength Gin

Rammstein Navy Strength Gin kan se harmløs ud i starten, men den har meget at tilbyde. Med et alkoholindhold på 57%, bør du ikke undervurdere rockbandets anden gin. Livlig, frisk og fuld af energi inspirerer denne gin både Rammstein-fans og gin-elskere. Denne tørre gin er perfekt til at trylle op en drink med en bid med lidt tonic. En lækker cocktail kan også krydres med denne gin.

 

smag

Rammstein Navy Strength Gin udstråler en vidunderlig efterårsduft af mandariner, honning, enebær og koriander. Med hensyn til smag tager han sine smagere med på et varieret eventyr. Skarpe pebret noter forvandles til en frisk citrus smag. I slutningen gennemgår gin igen en transformation. Citronfriskhed skifter til den blide sødme af modne æbler. Med denne alsidighed opfylder Navy Strength Gin fra Rammstein næsten enhver smag.