KI NO BI KYOTO DRY GIN 0.7L (45.7% VOL.)

389,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 5-8 days1

KI NO BI betyder "sæsonernes skønhed" og er inspireret af tradition. Ginnen destilleres, blendes og flaskes i Kyoto i Japan. Det er klassisk tør gin-stil med et japansk touch. 

Kyoto Distillery inddeler elementerne, der indgår i deres gin, i seks forskellige kategorier: Basen, citrus, te, urter, krydderier og blomster. Hvert element destilleres for sig, og til sidst blendes de og opnår en perfekt balance og den særlige KI NO BI-smag.

KI NO BI Kyoto Dry Gin er en delikat gin lavet på risspiritus som base kombineret med 11 botanicals, herunder japanske botanicals såsom gul yuzu fra det nordlige Kyoto, hinoki træspåner (japansk cypres), bambus, gyokuro te (grøn te) fra Uji-regionen og grønne sanshō peberkorn (japanske peberkorn) samt det fineste vand fra distriktet Fushimi, der er kendt for fremstilling af sake. 

Farven er så klar som bjergluften i de hellige bjerge i Kyoto. I duften fornemmer man friske aromaer af yuzu og et hint af sanshō, som dvæler som en let morgentåge i en bambusskov. I smagen komplimenterer og fremhæver enebærnoterne de japanske botanicals. Ingefær giver ginnen en let varmende og spicy finish.