CIROC SUMMER

369,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 5-8 days1

Cîroc Summer er den nye og strengt begrænsede udgave af det eftertragtede vodka-brand! Under mottoet "Glam om dagen - Glød om natten" viser den lysende vodka-flaske skylines fra forskellige byer og udstråler en særlig imponerende effekt på glashylder.

Cîroc er et etableret navn på markedet og udvider regelmæssigt sit allerede omfattende sortiment med specielle udgaver. Nu har sommerudgaven sin tur, som ligesom den allerede succesrige vinterudgave ærer smukke byer. Hos Urban Drinks får du den elegante sølvflaske med skyline i byen, der appellerer til dig. Vælg bare fra de byer, der er anført ovenfor, så sender vi den valgte flaske.

Inde i den luksuriøse flaske er det originale "Snap Frost" vodka fra mærket. Navnet henviser til de druer, der bruges til destillation, og som kommer fra den franske Gaillac-region. Disse høstes først for hånd efter den første frost om vinteren, derefter koldfermenteres og destilleres i fem trin. Resultatet er en himmelsk glat vodka, der med god grund er en af vores bedst sælgere.