San Lorenzo Chianti Classico Gran Selezione DOCG - 2014 - 13% ALK.

399,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 5-8 days1

Vingården Castello di Ama på Lorenza Sebasti og hendes mand, ønologen Marco Pallanti, følger deres vision og deres kærlighed til Chianti er en perle midt i vinmarkerne. Under hendes ledelse er Castello di Ama steget til at blive verdens vinelite i de senere år. Vingårdsområdet Castello di Ama blev udvidet til 90 hektar, hvoraf 65 hektar er registreret til Chianti Classico. Castello di Ama er utvivlsomt en perle! Ama er omgivet af sine vinmarker i det kuperede landskab i hjertet af Chianti Classico-regionen i en af de tre vinregioner i Gran Selezione. Godset udstråler en lidenskab for kvalitet ned til mindste detalje. Ægthed, typiskhed, det bedste råmateriale. I løbet af de sidste 20 år er Castello di Ama steget til at blive verdens vinelite gennem kompromisløs stræben efter kvalitet og visionær handling. Vinmarkerne ligger i tre dale omkring den gamle landsby Ama og bærer navnene på de bedste vine: Bellavista, Casuccia samt San Lorenzo og nu Montebuoni. I dag produceres en Chianti Classico på Castello di Ama, som spiller hovedpersonens rolle på den internationale scene.

 

Castello di Ama San Lorenzo er en ekstraordinær elegant, kraftfuld og intens vin - perfekt til at afspejle det unikke ved sit territorium. Rubinrød lys, livlig og intens. Vilde røde bær dominerer buketten. Vidunderlige aromaer af frugt og krydderi sikrer en imponerende første nydelse af en vin, der udstråler elegance og raffinement.

 

"Bred og intens, med blomster-, kirsebær-, rabarber-, læder- og mandelnoter. Velstrikket og levende med en kompakt finish. Bør strække sig pænt. Bedst fra 2016 til 2026." Bruce Sanderson