Ararat Akhtamar Nairi 20 YO 0,5l 40%

Ararat Akhtamar Nairi 20 år er et brandy fra Armenien. I denne aldersgruppe kan han med rimelighed tælles med den absolutte verdens elite af brandies. fordi dette fine destillat er karakteriseret ved en lige så fin som flerlagsaroma. Det er en stor fornøjelse at spore de delikate aromatiske nuancer og lade sjælen bare dingle. Ararat 20 inviterer dig i hvert fald.

 

Aromaen af Ararat Akhtamar Nairi 20 år

 

Denne Ararat Akhtamar præsenterer sig med en mørk ravfarve og en forførende duft. Balsam og cedertræ er de aromater, der allerede gør buket en oplevelse. På ganen viser Ararat brandy derefter i sin fulde kompleksitet. Den indeholder fine aromatiske nuancer, der spænder fra eg, honning, ceder og kanel til brød og blomme. En ægte smagoplevelse, før Ararat 20 bliver til en langvarig finish. Connoisseurs vil fuldt ud sætte pris på denne aromatiske udtryksevne.

 

Ararat Armenien: navn baseret på sagnomspundende land

 

Ararat er navnet på et bjerg. Mount Ararat er nok det vigtigste symbol på armensk kultur. Tilsætningen Nairi går dog tilbage til et berømt land. Det forenede tætte skove med græsklædte bjerge og friske kilder. Dette land i Nairi var Urartu-imperiens hjem, som efterhånden blev moderne Armenien. Således er navnet på Ararat Akhtamar Nairi 20 år et udtryk for landets lange historie og kultur. I øvrigt er Ararat ikke en Ararat-Cognac, men en Ararat-brandy. Cognac kan kun kaldes et brandy, hvis det produceres i visse franske regioner.