OPHAVSRETTIGHED & COPYRIGHT


Forfatteren bestræber sig på at observere ophavsretten til grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster, der er brugt i alle publikationer, at bruge grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster, der er oprettet af ham selv, eller at ty til licensfri grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster. Alle mærkenavne og varemærker nævnt på Internettet tilbyder og muligvis beskyttet af tredjepart er underlagt begrænsninger til bestemmelserne i den respektive gyldige varemærkelov og ejendomsretten til de respektive registrerede ejere. Bare på grund af den blotte omtale er det ikke at konkludere, at varemærker ikke er beskyttet af tredjeparts rettigheder! Ophavsretten til offentliggjort, oprettet af forfatterobjekter, forbliver udelukkende hos siderne. Gengivelse eller brug af sådan grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer er ikke tilladt uden forfatterens udtrykkelige samtykke.


Ophavsret og andre særlige beskyttelsesrettigheder

Indholdet af dette websted er beskyttet af ophavsret. En kopi af webstedets oplysninger kan gemmes på en enkelt computer til ikke-kommerciel og personlig intern brug. Grafik, tekster, logoer, billeder osv. Må kun downloades, gengives, kopieres, ændres, offentliggøres, sendes, sendes eller bruges i nogen anden form hvis der ligger en skriftlig tilladelse fra os. Produkt- og virksomhedsnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker. Uautoriseret brug kan føre til erstatningskrav og påbudsmæssig lettelse.

Der gøres udtrykkeligt opmærksom på, at ophavsrettigheder og copyright følger den danske lovgivning. Dvs. det er forbudt at lave screenshots af karstensvinhandels sider uden skriftlig tilladelse fra Cathexinc.

 Billeder og tekster


Inhaltlich Verantwortlicher gemäß § 10 Absatz 3 MDStV

 

Allgemeiner Hinweis zu meiner Internetpräsentation:

Für alle auf diesen Seiten veröffentlichten Fotos liegen schriftliche Zustimmungen vor.

Alle Links auf den Seiten wurden beim Einstellen und werden in regelmäßigen Abständen sorgfältig überprüft.

 

 

Haftungsausschluss / Disclaimer / Datenschutz

 

Rechtlicher Hinweis:

 

Im Falle von wettbewerbsrechtlichen, domainrechtlichen, urheberrechtlichen oder ähnlichen Problemen bitte ich Sie, mich zur Vermeidung unnötiger Rechtsstreite und Kosten bereits im Vorfeld zu kontaktieren. Die Kostennote einer anwaltlichen Abmahnung ohne vorhergehende Kontaktaufnahme mit mir wird im Sinne der Schadensminderungspflicht als unbegründet zurückgewiesen!


Domænet er dansk via Dandomæne samt at hjemmesiden er lavet via Jimdo.com i Tyskland.