HANDELSBETINGELSER

Når du handler i vores webshop, så bekræfter du samtidig, at du er 18 år eller derover, som loven foreskriver. Der sker automatisk alderscheck ved betalingen hos STRIPE som er vores betalingsportal. Ved betaling via Paypal, sker dette også. Betaling med Mobilpay, bedes vedhæfte billed af kørekort eller pas. Dette slettes omgående efter kontrol. 

Salg til privatpersoner efter gældende EU regler. Der er 25% moms plus alkoholafgift på varerne. Erhverv som køber via hjemmesiden, står selv for Told og afgifter for varerne. Moms på 25% er dog inkluderet i priserne. 

Levnedsmidler og drikkevarer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, hvorfor du altså ikke har fortrydelsesret på køb af vores drikkevarer.

Er varens emballage defekt ved modtagelsen skal du straks reklamere til chaufføren. Du er dækket af de sædvanlige erstatningsregler af vores fragtmand.

Du kan også vælge en tillægsforsikring til fragtaftalen, så er du sikret erstatning indenfor 48 timer - så er du altid sikker på at få dine penge igen hvis uheldet er ude.

Er emballagen ikke defekt, men varen i originalkartonen er defekt, så kontakter du os - og vi sørger for hurtig ombytning. For vores varer gælder de normale reklamationstiden på 2 år for private og 1 år for momsregistrerede virksomheder.

Korrekt leverede varer tages ikke retur uden forudgående aftale - og vi forbeholder os ret til at reducere tilbagekøbsprisen ( varens pris og ikke fragten) med 20% til dækning af håndtering og lagerføring. Alle returvarer, der ikke skyldes defekte varer, skal sendes fragtfrit til vores adresse: JYLLINGEVEJ 58, 2720 VANLØSE


EFTER DEN NYE LOVGIVNING, ER DET MULIGT AT KLAGE OVER EN WEBSHOP. DETTE GØRES HOS FORBRUGR EUROPA.