Alta Vista, som er et fransk-drevet projekt, der fokuserer på enkelte vinmarker fra Lujan de Cuyo, ligger i en smukt renoveret århundrede gammel vingård. Alta Vista er et lille stykke Frankrig til Argentina med franske ejere, en fransk vinproducent, og dette er også det franske konsulat i Mendoza! En af de tidlige franske investorer i argentinsk vin, Alta Vista ejes af grev Patrick d'Aulan, hvis familie ejede Champagne-huset Piper-Heidsieck i over et århundrede. Enkel vingård Malbec er deres specialitet såvel som Bordeaux-stil blandinger. De gør en god Torrontes og flinke mousserende vine.


ALTA VISTA PREMIUM ESTATE TORRONTES 2017

TØR - 13,5% ALK.

PRIS: KR. 159,00

Med en lys gul farve og de delikate blomsteraromaer af hvide frugter, vekker denne Premium Torrontés dine sanser. Dens friskhed og livlighed gør denne vin speciel. Modningen fandt sted i tanke i rustfrit stål ved lave temperaturer for at bevare frugtens smag.

Denne vin er bogstaveligt talt af høj kvalitet: den kommer fra Cafayate Vineyard, som med sine over 1200 ha er 2000 til 2300 meter over havets overflade.