Trapiche TS Finca Ambrosia 2015 14,5% ALK.

359,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Linjen "Terroir Series" fra Trapiche inkluderer vine, der kommer fra steder i Mendoza, der har tilbudt en enestående kvalitet af druerne i den respektive årgang.

Trapiche Terroir Series Malbec Finca Ambrosia er en af disse repræsentanter. Vinen har en intens, mørk rubinrød farve. På næsen tilbyder det søde aromaer af blommesyltetøj, kirsebær, honning og hvid chokolade. På ganen med en fin struktur og kraftfulde tanniner. Et sødligt krydderi og noter af mokka og praliner finjusterer smagsoplevelsen, som også giver en lang finish.

Vinen, der er skabt af vinstokke i regionen Gualtallary, der modnes mere end 1.300 meter over havets overflade, blev ældet i ny fransk eg i 18 måneder. Nyd Malbec med rødt kød og vildtretter med hård ost eller røget pålæg.

I 2008 fejrede Trapiche-vineriet sit 125-års jubilæum, hvilket vidner om sin uvurderlige oplevelse inden for vinproduktionskunsten. Bodegas Trapiche er uden tvivl Argentinas mest udbredte internationale vinmærke og er kendt for den bemærkelsesværdige række vin af høj kvalitet.

DENNE VIN SLÅR ITALIENSKE AMARONE MED FLERE METER