Flor de Cana 5 YO Black Label

Allerede i glasset er Flor de Cana forførende i 5 år i mørk mahogni. Rumfyldningsaromaen er sød med karamel, vanille og chokolade. På ganen eksploderer et fyrværkeri af smag og Flor de Cana 5 års Black Label viser sin fulde pragt. Vanilje og karamel harmonerer perfekt med chokolade. Premium-rom fra Venezuela er perfekt afrundet. I den meget bløde finish holder han den fulde og rige smag i lang tid. Med 40% alkohol i volumen er Flor de Cana Black Label behageligt blød at drikke. For elskere af Flor de Cana 5 år er et absolut insider tip.

225,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Flor de Cana 7 YO Grand Reserve 40%

En 7 års ekstra blød og fyldig rom, der er anbefalet at sippe til med danskvand og et twist af appelsin eller I en Flor Old-Fashioned cocktail, som er lavet med brun sukker, tre til fire dråber kaffebitter, en smule danskvand og to skiver appelsin.
Flor de Cana 7 års Grande Reserve har en afrundet indledning, som fører til en fyldig smag af mørk karamel og ristede nødder, der afsluttes med en tør og ristede kokosnote.

245,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Flor de Cana Rum 12 YO 0,7l 40%

Flor de Caña Centenario er en eksklusiv Super Premium 12 års Rom og én af verdens mest anerkendte og prisvindende i sin klasse. Det er en ”Slow-Aged” rom hvilket betyder, at den er lagret helt naturligt i amerikanske egefade i 12 år, og i modsætning til mange andre er den ikke blandet af forskellige årgange, og er heller ikke tilsat kunstige stoffer for at fremskynde aldringen. Flor de Caña Centenario er helt nøjagtig 12 år. Farven er smuk, ravgylden. Smagen er halvsød, fyldig og ekstraordinær blød, med toner af bl.a. nougat, mandel og smør. En sand fornøjelse, der nydes bedst i et håndvarmet cognacglas eller med isterninger.

369,00 kr. 2

329,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

FLOR DE CANA CENTENARIO 18 YO RON 0,7L

Farve: Terracotta.

Aroma: en masse vanille og honning. Men snarere skovhoney med mere krydderi og karakter. Tilsat noget egetræ og karamel.

Smag: Creamy og fyldig på tungen. Sød start med honning og karamel. Så krydderier, mørk chokolade og eg.

Afslut: Langvarig og krydret sød. Chokolade og honning i harmoni med krydret egetræ.

399,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1