Malecon Reserva Superior Rum 12 yo Panama 0,7 Liter

Farve: henna rød.

Aroma: bløde noter af vanille og karamel. Tilsæt noget egetræ og et fint krydderi.

Smag: Blød og cremet på tungen. Oprindeligt frugtagtig med tropiske frugter og appelsiner. Derefter igen vanilje, eg og en lys krydderegn.

Finish: Langvarig med en god balance mellem frugt og trætoner.

Malecon Reserva Superior Rum 12 Years kommer fra Panama og er produceret efter den traditionelle cubanske produktionsmetode. Romen fås fra melasse i sukkerrøret og ældes efter egnethed og destillation i egetræ tønder. Denne opbevaring bringer aromaer af vanilje og noget egetræ. Smagen viser frugtagtige toner, igen vanilje og eg. Rumen imponerer med en blød og afbalanceret karakter. Malecon Reserva Superior Rum 12 år er med 40,0% vol. flaske.

319,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Malecon 15 yo Panama 0,7 Liter 40% Alk.

Duften af Malecon Reserva Superior 15 års rom er intens og fuld og giver en idé om dens eksotiske oprindelse. Lette vanilje- og søde frugtsedler giver den ellers temmelig tunge duft den rette balance, så aromaen er afbalanceret og behageligt behagelig for næsen. Farven på Malecon Reserva Superior 15 år rom er rav, gennemsyret med en blød, gylden skimmer. Generelt ser farven varm, fuld og mørk ud og giver allerede en idé om den smagsoplevelse denne rom tilbyder.

 

369,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Malecon Reserva Imperial Rum 18 yo Panama 0,7 Liter 40% alk.

Malecon Reserva Imperial 18 år

Denne imponerende rom fik lov til at modnes i tunge eg-tønder i 18 år og udfolde sin uforlignelige smag over denne lange periode. Romens farve minder om ekstremt mørk rav, men den kan stadig glitre og skinne i sollys og vise, hvor rig den er. Denne Malecon fra Reserva Imperial-serien imponerer med en meget afbalanceret smag, vidunderligt mild kompleksitet og mærkbar, men reserveret sødme. Krydret aroma og notater af kakao afslutter denne interessante rom.

399,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Malecon Reserva Imperial Rum 21 yo Panama 0,7 Liter 40% ALK

Malecon Rum Reserva Imperial 21 år 0,7L 40%

Malecon Reserva Imperial Rum modnes i egetræ tønder i mindst 21 år, kommer fra Panama og produceres der af virksomheden Carribean Spirits Panama.

I farven på mørk rav har Malecon Rum Reserva Imperial været behageligt blød på ganen i 21 år med en udtalt frugtagtig note og aromaer af vanilje, toffee, kaffe og eg.

499,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Malecon Rum 17 YO Rare Proof 51,2 % Panama 0,70 Liter

Mørk premium-rom fra Carribean Spirits-destilleriet, Panama.

Produceret i henhold til cubansk tradition er denne 17-årige rom en erstatning for "Reserva Imperial Añejo 18 Años Rum", der har været succes hittil.

Denne rom ældes i 17 år i omhyggeligt udvalgte tønder af egetræ.

539,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1