EREBUNI 50 YO I GAVEÆSKE

15.000,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Ararat Erebuni 50 år

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores nye tilføjelse til Ararat-kollektionen: Den ultrapræmie Ararat Erebuni, 50 år gammel brandy. Efterfølgeren til Ararat Erebuni 30 år, som blev lanceret i 2015. Denne drink tager sin ære fra den gamle Erebuni-fæstning i det armenske Urartu-rige.

 

Erebuni 50 betragtes som en kunst, et mesterværk, hvor den armenske elegance udtrykkes, hvis skønhed kun kan værdsættes af sande kendere. Erebuni 50 år er begyndelsen på endeløse opdagelser. Dette sande mesterværk er et stille vidnesbyrd og en erklæring om en ubetinget dedikation fra brandy, hvis mestring fortælles gennem denne unikke blanding.

 

Smagsnoter til Ararat Erebuni 50

Brandy er skabt af masterblandere med raffinerede stærke blandinger, herunder nogle af de ældste destillater fra Ararat Brandy Company kældre.

 

Erebuni 50 er dyb, intens og kompleks, den udsøgte aroma og fløjlsagtige smag gør det til en virkelig ekstraordinær oplevelse. Smukt afbalanceret næse med en ædel, alsidig buket. Smagen er smukt afrundet. Behageligt kompleks i ganen med en harmonisk sjælden og dyrebar tone. I den bløde eftersmag behagelig sødme og med antydninger af gammel eg.


Modningstid: 50 år

Indhold: 0,70 liter

Alkoholindhold: 40% vol

Kategori: Ararat Brandy

Oprindelsesland: Armenien

Producent: Yerevan Brandy Company