Asbach Goethe Edition 1,0l 41,8%

ANBEFALES TIL INVESTERING. LIMITED EDITION 900 STK. FINDES IKKE PÅ DET DANSKE MARKED.

Farve: Golden - rav.

Næse: Aromatisk melange af krydderier, vinousoner og fine ege noter.

Ganen: Vinøst med nødde aromaer, frugtagtig blommer og perfekt integrerede egetræsnoter.

Afslut: Lange frugtige  noter med krydderier og en subtil ege note.

19.500,00 kr. 2

17.900,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1


Asbach Goethe Edition med 1,0 liter og 41,8% Vol. Blev lanceret til ære for den tyske digter. Rüdesheim er hjemsted for det traditionelle destilleri Asbach, hvis medarbejdere lancerede en begrænset specialudgave fra gamle lagre i anledning af virksomhedens 120 års jubilæum. Denne udgave af Asbach var dedikeret til Johann Wolfgang von Goethe, der besøgte Rüdesheim oftere under sine mange rejser. Asbach Goethe Edition i 1.0-liters karafferen fås i et eksklusivt sæt. Det udsøgte sæt indeholder 1,0-liters glasarkanter, fyldt med den fineste Asbach-brandy, fire glas og et ægthedscertifikat. I en smuk trækasse, der ligner et lille træskab, er alle gaveartiklerne indrettet dekorativt. Den overdådige trækasse med gyldne hængsler og guldtryk udgør en ædle ramme til Asbach Goethe Edition.

 

Asbach Goethe Edition - Brandy med 41,8% Vol.

 

En omhyggeligt udvalgt vintagehvine fra år 1951 blev forarbejdet til denne topklasse Goethe-aftapning. Den 31. juli 1952 blev brændevinet destilleret af destilleriet Oswald Rösel. Traditionelle håndværksmæssige processer, der involverer dobbeltdestillation i kobberblærer kulminerer i en usædvanlig asbach, der måtte lagres i små tønder limousin eg. Den efterfølgende modning i store tønder lavet af tysk eg sørgede for de fine egsnoter, der ledsager Asbach Goethe Brand fra næse til mål. Den 12. december 2012 blev den første flaske Asbach Goethe Edition aftappet med en behagelig drikkestyrke på 41,8% vol. Der er i alt 900 flasker af den begrænsede udgave Asbach Goethe at købe.

 

Asbach Goethe Edition - til samlere og som gave

 

Aftapningen Asbach Goethe Edition er begrænset til 900 krystalkanterne, der blev lavet i en bøhmisk glasfabrik. Hver glaskaffel er forsynet med en individuel flaske og tønde nummer. Det overdådige Asbach-gavesæt indeholder et ægthedscertifikat, der passer ind i en lille skuffe i gaveæsken. Den eksklusive Asbach Goethe Edition gør ikke blot samlernes hjerter slående hurtigere. For hver kender og gourmet er Asbach Goethe Edition en højdepunkt, som gør det vidunderligt som en gave