BELVEDERE VODKA X JANELLE MONAE LIMITED EDITION 1,75L

1.199,00 kr. 2

899,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 5-8 days1


Her får du den begrænsede udgave af Belvedere lavet i samarbejde med skuespillerinden og musiker Janelle Monáe. Signeret af kunstneren og lækker som altid, tager hun initiativet "En smuk fremtid" af Belvedere og Monáe.

design

I et metallisk design og forsøger at fange den mangefasetterede karakter af Janelle Monáe og Belvedere, pryder bogstaverne "Smuk fremtid" den ædle Belvedere-flaske. Designet skal vise den fælles vision om naturlig karakter, integritet, mangfoldighed og selvudtryk - et projekt, der blev implementeret på en interessant måde.

projekt

”En smuk fremtid” skal forstås som en fortsættelse af det fælles projekt ”Fem the Future”, der er dedikeret til at fremme opmærksomhed og lige muligheder for kvinder inden for kunst og uddannelse. Det er rart, at de to partnere Janelle Monáe og Belvedere ser ud til at forstå hinanden blindt, da den samme beslutsomhed deles.

indhold

Hvad angår indholdet af Belvedere-flasken, kan du se frem til den klassiske og ægte smag af originalen. Du vil modtage et vand, der er født af rug, vand og karakter fra Polen, og som har erobret verden indtil i dag.