Chivas Royal ESTANCIA POLO ALK. 40%

1.999,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Den fjerde udgave af Royal Salute Polo-kollektionen er tematiseret omkring verdens største polonationer. Den første udgave af den nye Royal Salute Polo-serie hylder Argentina, poloens vugge. Intet land har produceret flere polotalenter, flere turneringssejre og flere rekorder end Argentina.

 

  Inspireret af de fine argentinske Malbec-vine har Royal Salutes Master Blender, Sandy Hyslop, skabt en 21-års blanding, der er blevet fuldt lagret på argentinske Malbec-fade. Resultatet er en perfekt afbalanceret, rig og fløjlsblød whisky, der spiller med mørke bærnoter og et delikat kanelkrydderi.

 

Rige, frugtige aromaer og søde dufte af efterårsblomster fylder luften. Stærke aromaer af søde pærer og citrusfrugter opfattes i perfekt harmoni med den intense duft af efterårsblomster. Elegante aromaer af sød vanilje og en tør eg-note suppleres af subtile noter af sherry og røg. Fyldige, intense frugtaromaer med en subtil røget note opfattes på ganen. Sød appelsinmarmelade smag tilsat friske pærer eksploderer på tungen. Den anden smag overrasker med et rigt samspil af krydderier og hasselnøddenoter med mundfyldende intensitet, efterfulgt af varme noter af maskulin røghed i afslutningen.