Crystal Head Vodka Aurora 1,75l

Efter den ikoniske Crystal Head Vodka, har nydt fuld opmærksomhed i syv år, lancerede Hollywood stjernen Dan Aykroyds en anden genistreg i form af Crystal Head Vodka Aurora.

Det begrænsede oplag af flasker vil blive frigivet i enkelte lande, hvilket er grunden til du ikke bør tøve med at sikre et eksemplar af denne fantastiske kunstværk.


Crystal Head Vodka Aurora er ikke blot et simpel genudgivelse af Dan Aykroyd's vodka. Denne vodka er lavet på et helt andet grundlag. Mens den prisbelønnede original er lavet af "Ferskner og Cream" majs, er den nye vodka fremstillet af hvedesorten "Sunset" fra North Yorkshire i England. Blandingen af hvede og frisk kildevand fra Newfoundland i Canada. Vodkaen destilleres fem gange, hvilket er en forbedring sammenlignet med den oprindelige vodka's firedobbelt destillation. Destillatet filtreres derefter i syv trin, hvoraf tre af filtreringerne er gennem lag af Herkimer diamanter.


Crystal Head Vodka Aurora er en utrolig ren vodka, der dufter forførende af blomster og en antydning af anis. Eftersmagen kommer med en blød varme og en let sødme.

Den metalliserede flaske af et krystal kranium fremstår med spektakulære farver, der minder om det naturlige fænomenet aurora borealis (Nordlys), som er inspirationen til navnet på denne smukke specialudgave.

1.499,00 kr. 2

1.199,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1