DELEÓN TEQUILA EXTRA ANEJO 54% ALKOHOL

 

Smagen taler for sig selv

Men vi kommer til smagen af den ædle dråbe. DeLeón Tequila er lavet af 100% blå højland agave Tequilana Weber og når sin dybde i kun to destillationer. Agaves er håndplukkede og så nyder beskæringen af master destilleriet, der bestemmer for sig selv hvilken del af agave han har brug for. Så kun den høje kvalitet Corazon (span. "Heart") kommer ind i den videre behandling. En blød vaniljefinish, bløde ristede aromaer af mandler og delikate agave noter karakteriserer denne tequila. Denne meningsfulde karakter opnås ved den nøje overvågede gæring.

1.699,00 kr.

  • Sold Out

DeLeón Tequila Extra Añejo - smag smagen af frugtagtig agave!

Denne særlige tequila har sneget sig  ind i vores sortiment: DeLeón Tequila Extra Añejo er nu tilgængelig hos os. Fyldig, kompleks og simpelthen umiskendelig - Extra Añejo er i alderen 36 måneder i amerikanske hvid eg.

 

Selv ved første øjekast, kan du forvente en høj kvalitet ånd. Glasflasken er designet med omtanke for detaljer og lever således op til det flydende guld indeni. Efter åbningen vil du blive præsenteret med en gule tequila, som har en vidunderlig duft.

 

Elegant design - for at matche indholdet

Et yndefuldt men robust lukning pryder overfladen af denne kantede flaske. Et imponerende hoved og en simpel krop med et mindeværdigt logo, der består af kun ét bogstav, gør opmærksom på de væsentligste: indholdet. For samlere og entusiaster er DeLeón Tequila Extra Añejo et rigtigt must-have.