GEORGISKE VINE


Det er efterhånden næsten svært at forestille sig, at vinstokken før menneskets indblanding var en vild, utæmmet plante, som groede på lige vilkår med naturens andre planter, men sådan var det ikke desto mindre, før mennesket kultiverede den og gjorde den til en del af landbruget. Det ældste bevis på vindyrkning er fundet i Georgien syd for hovedstaden, Tbilisi, og man har kunnet bevise, at fundet er cirka 8.000 år gammelt – eller sagt på en anden måde: Vindyrkning fandt allerede sted minimum 6.000 år før Kristi fødsel. Georgien regnes derfor også for at være vinens vugge, og i takt med de seneste årtiers begejstring for naturvin er georgisk vin igen blevet moderne. Her anvender vinbønderne fortsat gamle lerkrukker – amforaer – til at lagre deres vin i, inden den – helt uden tilsætningsstoffer – bliver hældt på flaske.


MILDIANI - RKATSITELI 2018

TØR - 12% ALK.

PRIS: KR. 89,95

MILDIANI - TSINANDALI  2017

TØR - 12,5% ALK.

PRIS: KR. 89,95

MILDIANI - NAPAREULI  2017

TØR - 12,5% ALK.

PRIS: KR. 89,95



MILDIANI - SAPERAVI 2019

TØR - 13% ALK.

PRIS: KR. 89,95

MILDIANI - SAPERAVI 2018

HALVTØR - 11,5% ALK.

PRIS: KR. 89,95

MILDIANI - MUKUZANI 2017

TØR - 12,5% ALK.

PRIS: KR. 99,95



MILDIANI - ALAZANI VALLEY 2018

SØD - 12,5% ALK.

PRIS: KR. 99,95

MILDIANI - ALAZANI VALLEY 

SØD - 11,5% ALK.

PRIS: KR. 99,95