Ferdinand's Saar Quince Gin 0,5l 30%

Ferdinands egne friske pæremarker vokset lige ved siden af destilleriet, naturen blomstre om produktionen og det gør smagen også. En kvædegin brygget på Ferdinands standard Saar Dry Gin, den er infuseret Saar med Riesling hvidvin, og så er de lokale pære også tilsat i opskriften.

449,00 kr. 2

289,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Ferdinands Saar Dry Gin 0,5l 44%

Ferdinands Saar Dry Gin. Ferdinands Saar Dry Gin har et særligt kompliceret opskrift, med 30 forskellige planteekstrakter i blandingen, herunder timian, slåen og hyben, blandt (mange) andre. Som om det ikke var nok, så har de tyske destillerier tilføje en meget specifik mængde frugtagtig, halvsød Riesling. Der foregår en masse i Ferdinands Saar Dry Gin, men det er velafbalanceret og yummy - det er en oplevelse

399,00 kr. 2

299,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

FERDINANDS SAAR DRY GIN RIESLING INFUSED GIN, GERMANY 44% MAGNUM 150 CL

1.449,00 kr. 2

1.099,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Ferdinands Gin med kobber bærger i gaveæske

FINDES IKKE PÅ DET DANSKE MARKED.

Ferdinands Saar Dry Gin & kobber kopper - dette sæt er en fantastisk gave

Ferdinands Saar Dry Gin-sæt med den antikke hamrede kobberkop er en vidunderlig gave til dine kære, og selvfølgelig dig selv. Ferdinand's Saar Dry Gin er et fantastisk enebærbrand brand fra Saar-regionen i Rheinland-Pfalz nær den voksende region Mosel. Det raffinerede udvalg af udsøgte botanikere, der spænder fra einer, citron timian, sloe, rose hip og quinces til rubinets, og tilføjelsen af VDP-skifer Riesling garanterer en spændende smagsprofil, som gin-elskere ikke kan undgå.

Ferdinands kobber kop "F" er perfekt til gin & tonic og mere

Det ædle krus afslutter sætet på en praktisk og elegant måde. Takket være ham står intet i vejen for din autentiske Ferdinands glæde. Fyld blot gin og tonic vand eller ingefær øl i kobber bægeret og slukke for det. Kobberkruset kommer i et hamret udseende og har derfor den ikoniske "F" af mærket - uden tvivl et smykke til at opgradere din hjemmebar.in.

349,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

FERDINAND’S 7Y ANNIVERSARY EDITION GIN 0,5L (44% VOL.)

Kort om Ferdinands 7Y Anniversary Gin 44%, 50cl. Ferdinands har gjort det igen - lavet en vanvittigt fantastisk anniversary gin - denne gang deres 7 års! I anledning af Ferdinands Gin's 7-årsdag producerer Avadis Distillery denne Ferdinands 7Y Anniversary Edition som perfekt kombinerer de to verdener af frugt-destillat og gin. 

649,00 kr. 2

549,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1