Skin Gin - Edition Hamburg Blue 0,50 Liter - Vol 42%

Karakteristika: Destillat af enebær, marokkansk mynte, appelsin, lime, citron, rød grapefrugt, citrongræs og vietnamesisk koriander.

Aroma: Frugtbar buket med mynte notat.

Smag: Gentle, friske og minty.

519,00 kr. 2

435,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

SKIN GIN EDITION BLANC 42% 50 CL

Forskellige emballager, men samme indhold i Skin Gin. "Edition Blanc" er en ekstravagant variant af Skin Gin. 50 cl. flasken har et stilrent look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol. Håndplukkede fine essenser af enebær, mynte, lime, citron, grapefrugt, appelsin og koriander er endelig blandet destilleret og aftappet som "Skin Gin".

485,00 kr. 2

349,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

SKIN GIN REPTILE BROWN 42% 50 CL

Forskellige emballager, men samme indhold i Skin Gin. "Reptile Brown" er den ekstravagante variant af Skin Gin. Den unikke 50 cl. flaske har et slangeskinds look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol. Håndplukkede fine essenser af enebær, mynte, lime, citron, grapefrugt, appelsin og koriander er endelig blandet destilleret og aftappet som "Skin Gin". Du får en ekstraordinær kvalitet, som også er ren en fornøjelse.

485,00 kr. 2

435,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1