Windspiel Premium Sloe Gin 0,5 Liter 33,3 % Vol.

Karakteristika: Den fineste håndplukkede sloe fra Eifel macerates i Windspiel Premium Dry Gin med tilføjelsen af en naturlig Schlehensaftes.

Smag: Intense noter af enebær, aromatiske sloe og blomster citrus noter. Afrundet af krydrede og fine smag af kartoffelalkohol.

Særlige egenskaber: Med batch og vintage nummer på bagsiden.

425,00 kr. 2

369,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

WINDSPIEL PREMIUM DRY GIN 0,5L (47% VOL.)

Windspiel Premium Dry Gin er hurtigt blevet en ægte kundefavorit hos os. Ikke underligt, enebers ånd fra Vulkaneifel har meget at byde på. Du får høj kvalitet til en god pris, som nogle andre gins fra Tyskland undertiden savner. Fra det ydre til smagen bemærker Windspiel Premium Dry Gin simpelthen den lidenskab, som den er lavet med. Når du nyder gin, får du uundgåeligt en fornemmelse af, at dette er en drink, som du har destilleret dig selv efter en lang periode med perfektion. Dette indtryk er ikke tilfældigt: Hjørnestenen blev lagt i 2008 af fire sjælkammerater, der havde en vision. Denis Lönnendonker, Rebecca Mertes, Sandra Wimmeler og Tobias Schwoll har skabt noget med Windspiel Premium Dry Gin, der har ægte karakter og tydeligt skiller sig ud fra mængden. Lær Premium Dry Gin at kende endnu bedre i det følgende!

 

409,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Windspiel Premium Dry Gin Reserve 0,5l 49,3%

Windspiel Premium Gin Reserve med 0,5 liter og 49,3% vol.

Windspiel Premium Dry Gin Reserve med 500 milliliter og 49,3% volumen er en klassisk og alligevel en størrelse i sig selv. Allerede navnet Windspiel henviser til den tyske producent, der er baseret i Vulkaneifel. Han ved, hvordan man gifte sig med de klassiske gin botanicals med regionale ingredienser i perfekt harmoni. Hertil kommer udvidelsen i eg. Tønder. Udgangspunktet for Windspiel Premium Dry Gin Reserve er kartofler dyrket i jorden af den vulkanske Eifel. Fra dem opstår alkoholen, hvorpå de andre botaniske arter er macerated. Blandt disse botaniske er den obligatoriske enebær, koriander og lavendel. Tøndeforlængelsen gør den særlige charme af Windspiel Premium Dry Gin Reserve. De traditionelle egekasser, hvor den ædle ånd er opbevaret, påvirker gin og giver den af de fine aromaer af træ, karamel og vanille. Tøndeopbevaring er genkendelig selv for lægfolk ved den lidt gyldne farve, som har gin.

1.199,00 kr. 2

899,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1