GLENMORANGIE GRAND VINTAGE MALT 1990 SINGLE HIGHLAND MALT WHISKY 43%

Smagsprøve Glenmorangie Grand Vintage Malt 1990

Farve: Mørk guld.

næse: Med intenst fylde frembringer det blomster og frugtagtig duft. Heather of Heather, kandiserede frugter, urter og mandariner er tydeligt synlige.

gane: Vidunderlig mild og silkeagtig cremet appelsinsirup og vanilje til stede på en harmonisk måde. Stikkelsbær og mentol supplerer den intense potpourri.

slut: Frækt med et antydspunkt med eg, med malt og brunt sukker. Et strejf af nelliker og kiks resonerer

5.999,00 kr. 2

5.099,00 kr.

  • Sold Out

TILBAGE TIL:


Glenmorangie Grand Vintage Malt 1990 med 0,7 liter og 43% vol.

 

Glenmorangie Grand Vintage Malt 1990 med 43% volumen er den første aftapning af Bond House kollektionen. Highlands destilleri med de højeste stillbilleder i Skotland er således igen på indikation af alder og år. Dette skelner mellem flaskerne til Glenmorangie Private Edition, hvor destilleriet fokuserer på tøndeopbevaring. Ved Grand Vintage-tapping af 1990 fokuserer destilleriet på vintage. I 1990-destillationsåret præsenterede den dårlige byg Master Distiller med en ukendt opgave. Selvom destillatet havde lavere alkoholindhold, opnåede de en højkvalitetsbrand. Whisky brændt i 1990 hvilede i 25 år i Ex Bourbon tønder. En del af den modnes i tidligere sherryklude. Begge destillater blev fusioneret til Glenmorangie Vintage Malt 1990. 1990 Glenmorangie Vintage Whisky forfører med en meget afbalanceret karakter. Det kombinerer blomster og frugtbare noter i perfekt harmoni. Grand Vintage Malt 1990 blev tildelt to medaljer i 2017. Glenmorangie modtog dobbeltguld til Vintage Malt 1990 ved "San Francisco Spirits Competition" og guld til "International Whisky Competition" som "Best Single Malt Scotch (Highlands)".

 

Bond House nr. 1 af Glenmorangie - Grand Vintage Malt 1990

 

Med Bond House serien, annoncerer Glenmorangie et stort antal vintage single malt whiskys. Glenmorangie Grand Vintage Malt 1990 blev lanceret i 2016 og er den første aftapning. Årlige Limited Edition er at følge. Serien af vintage single malt whisky skylder sit navn til det historiske Glenmorangie Warehouse "Bond House nr. 1". Den eksklusive Premium Whisky Grand Vintage Malt 1990 af Glenmorangie er pakket i en ædel træboks. En samlerobjekt til samlere og kønnere.