Glenmorangie A Midwinter Nights Dram 0,7l 43%

duft:

Rig og vinteragtig med en intens sandalwoodton.  Sortebær og mælke chokolade samt rosiner, toffee, sherry noter og krydderier med dem.Gaumen: gane:Sofistikeret aroma af syltetøj, lakrids og melasse.  Tørret ingefær med mælkchokolade og krydderier fra næsen tilsættes.Abgang: slut: Lang og varm med butterscotch og mandler.

429,00 kr.

  • Sold Out

Fra huset udkommer Glenmorangie en ny version af Limited Edition A Midwinter Night's Dram med 700 ml og 43% vol. Efter succesen i 2015 Glenmorangie Midwinter Nights Dram, frigiver mændene i Tain den nye udgave. Navnet "Men of Tain" blev givet af medarbejderne i Highland Distillery selv. I slutningen af et år blev der skabt en whisky, der kun var beregnet til denne gruppe mennesker. Denne tradition er længe blevet glemt og dukkede op igen i 2015. I slutningen af året ønskede de at gøre sjov af sig selv og fans af mærket med Glenmorangie Whisky A Midwinter Night's Dram. Så håndværkernes hårde arbejde er hædret i løbet af året, og Glenmorangie fans har også noget af det.

Master Distiller betaler hyldest med denne aftapning, men også de hårde skotske vintre. I udgaven af 2017 var ikke kun højkvalitets Ex Bourbon Casks og tidligere Oloroso sherry tønder gift. Et par tønder Pedro Ximenes sherry blev også fundet i A Midwinter Night's dram whisky. Dette resulterede i en endnu rigere, dybere og spicier smag baseret på 2015 whisky. Med denne whisky, som kun bør være tilgængelig i Storbritannien og Tyskland, fejrer man nu et afsluttet år med hårdt arbejde. Bedste foran pejsen, men i hvert fald med gode venner eller familie.


Den gamle Glenmorangie A Midwinter Night's Dram of 2015

I 2015 blev den første udgave af Midwinter Nights Dram udgivet, hvilket gjorde nogle fans meget glade. Glenmorangie's single malt var 700 ml og 43% vol. Selv da og stod ud på grund af dets udvalg af tønder. Bourbon tønder og Oloroso sherry tønder blev brugt til denne aftapning, som ellers anvendes til Glenmorangie Original og Glenmorangie Lasanta. Lanceret med succes i Storbritannien, kom også Glenmorangie Midwinter Nights Dram til Tyskland i efteråret 2016. Her er single malt whisky nu erstattet af Midwinter Night's Dram 2017, som blev forventet tilsvarende spændt.