Jim Beam Double Oak 0,7l 43%

Denne whisky blev lanceret i 2016, Jim Beam Double Oak er alderen i to nye røgede eg. Dette har alle de klassiske sødme og smag af Jim Beam White Label, men med tilsat krydderi.

299,00 kr. 2

249,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Da Jacob Beam gjorde det dristige skridt til at lave sin første batchbon i 1795, blev gælden afgjort med dueller. Den amerikanske drøm var stadig i form. Og du har tilføjet mere hestekræfter ved, ja, tilføjer en anden hest.

 

Meget har ændret sig i de sidste 215 år. Men her hos Jim Beam er vi stolte af at sige, at tingene er forblevet stort set de samme. Vi har brugt hele tiden med omhyggeligt og lidenskabeligt perfektionering af Kentucky Straight Bourbon Whiskey. Vi er stolte over, at verdens fineste bourbon stadig er lavet af samme familie, stort set på samme måde. Sådan har det været i syv generationer.

 

Det er ikke at sige, at vi sidder fast i fortiden. Vi har tilføjet Jacobs første skabelse, nu kendt som Jim Beam® Bourbon, ved at lave en hel familie bourbons. Nogle er i alderen længere for at tilføje lidt mere karakter og kompleksitet. En af vores whiskyer filtreres gennem kul til en mere afrundet og moden smag. En anden tilbyder en krydret rugsmag. Og nogle få er lavet i små partier, den måde, hvorpå bourbon plejede at blive lavet. De kan være lette og sarte. Creamy og elegant. Glat. Balanceret. Chewy. Crisp. Faktisk er vi overbeviste om, at der er en bourbon for alle.

 

Klar til at foretage et dristigt opkald? Find Jim Beam® bourbon, der passer til dig.