Jim Beam Distillers Masterpiece 0,7l 50%

FINDES IKKE PÅ DET DANSKE MARKED

2.899,00 kr.

  • Sold Out

Jim Beam Distillers Mesterværk 0.71 50% Jim Beam Distillers Mesterværk 0.71 50% alk.

 

Jim Beam Distillers Masterpiece med 50% volumen og 700 ml. Er en hyldest til Booker Noe. Master Distiller designet det udsøgte destillationsmesterværk til ære for sin far, Fred Noe. I denne premium bourbon har han indset sine højeste standarder for en Kentucky bourbon whisky og bragt hele oplevelsen af hans whisky håndværk. Efter produktion er whisky fyldt i flammede eg. Tønder. Her får Jim Beam ripen i ti år i perfekt lagerposition og raffineres derefter i ex-Pedro Ximenez sherry tønder. Resultatet er grandiose, smag af høj kvalitet og en smag, der præsenterer sig dynamisk, fyldig og individuel. Leveringen af det udsøgte Jim Beam Distillers-mesterværk foregår i en finfærdig boks af fyrretræ. Der er kun få flasker til rådighed fra den begrænsede udgave.

 

Destillers Masterpiece af Jim Beam i cask styrke.

 

Usædvanligt for en Jim Beam Bourbon Whisky er den 50 volumenprocent alkohol. Efter finish i PX sherrykogten fortyndes destillationsmesterværket med jernfrit kildevand og fyldes med 50% alkohol i volumen. Den faste Jim Beam Bourbon kommer med 40 eller højst 43 procent alkohol i volumen. Hvis du ser på flasken, indser du straks, at mesterværket er et mesterværk af Jim Beam. I enkel elegance præsenterer den ædle flaske Jim Beam Bourbon Whisky Færdig i PX Sherry Casks. Destillers mesterværk er perfekt til kønnere, der værdsætter høj kvalitet i håndværk og de fineste smagsoplevelser. Jim Beam Masterpiece er det endelige produkt i Bourbon Range of Superbillig spiritus. Langt efter følger Jack Daniels og Wild Turkey med andre produkter. Den, der har råd til mesterværket, skal gøre det. Bedre er ikke muligt og kan i øjeblikket ikke købes.

Smagsprøve til Jim Beam Distillers Masterpiece med 50% Vol.

Farve:

Rødguld til mahogni

aroma:

Selvfølgelig, når en whisky kalder sig et destillerings mesterværk, rejser det høj forventning. Dette er allerede den fascinerende duft af højkvalitets specialudgave. Bourbon noter og sherry noter findes i aromaen, hvis sødme og frugtsomhed harmonisk interagerer. Et strejf af træ resonerer.

smag:

Den luksuriøse limited edition med det rigtige navn viser den vidunderlige bløde, fyldige og behageligt rige side. Vanille og frugt giver plads nok til udvikling af et tørt, træagtigt krydderi, som holder diskret i baggrunden. De frugtbare noter domineres af hindbær og citrusfrugter. Nogle tørrede frugter fra sherry tønde resonerer med chokolade.

slut:

Harmonisk og charmerende, en ren nydelse med en silkeblød finish.