Remy Martin VSOP Mature Cask finish 0,7l 40%

Remy Martin VSOP MCF har en mørk kobber farve med et gyldent skær. Aromaerne har noter af vanilje, nødder, violer og roser samt et strejf af lakrids og Limousin-eg. Paletten er frugtrig af abrikos og fersken med et strejf af sød vanilje.

379,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1


PRIS I SVENSKE KRONER: SKR. 521,00


Rémy Martin VSOP (Very Superior Old Pale) MCF (Mature Cask Finish) er det nye moderne udtryk af Rémy Martin klassiske VSOP. Den nye variant bliver ligesom Rémy Martins traditionelle VSOP lagret på egetræsfade fra fire til femten år. Det nye udtryk fra Rémy Martin VSOP MCF kommer af, at cognacen modnes det sidste år af lagringen i over 20 år gamle limousine egetræsfade, hvilket øger cognacens intensitet og frugtrige noter.

Rémy Martin VSOP MCF bærer den præstigefuldte betegnelse Fine Champagne Cognac, fordi cognacen mindst indeholder 50% Grande Champagne druer og Petite Champagne druer. Betegnelsen har intet at gøre med mousserende vine fra Champagne i Frankrig, men er et ældre fransk ord for "åbent land" eller "slette".

Rémy Martin VSOP er den mest solgte VSOP variant i verden, som tegner sig for hver tredje solgte VSOP på verdensplan. En af grundende til denne succes, er blandt andet at Rémy Martin VSOP's klassiske smag er perfekt afbalanceret og flot afrundet, hvorfor den også bruges som udgangspunkt til mange professionelle cognacsmagninger.

Oprindelse Frankrig, Cognac
Smag: Frugtrig af abrikos og fersken med et strejf af sød vanilje
Farve: Mørk kobber farve med et gyldent skær
Duft: Noter af vanilje, nødder, violer og roser samt et strejf af lakrids og Limousin-eg
Druer: Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard
Jordbund Kalkrig jord