Remy Martin XO Cognac 0,7l 40%

Farve: mørk mahogni.

Næse: Sødmen kommer meget sommerfrugter med blomsterblade. Tender jasmin sætter tonen.

Palat: Kompleks og fyldt med saftige blommer og kandiseret appelsin. Et strejf af hasselnød og kanel fuldender kompleksiteten.

Afslut: Fløjlsagtig, intens, det viser en utrolig lang tilstedeværelse.

1.899,00 kr. 2

1.499,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1


Remy Martin XO Excellence Cognac med 0,7 liter og 40% Vol.

 

Remy Martin XO med 0,7 liter og 40% volumen er en multifacetteret XO Cognac Fine Champagne. Simpelthen fremragende, som navnet antyder. Op til 400 forskellige Eaux de Vie præsenterer sig i XO af Remy Martin. Butler André Giraud har lykkedes med Remy Martin XO et mesterværk. I 1981 skabte han den ædle blanding, der gavner fordelene ved en Cognac Fine Champagne til sin bedste fordel. Allerede den mørke mahogni farve af XO Excellence giver første tegn på kompleksiteten af Remy Martin. Han beguiler hans næse med et strejf af jasmin. På ganen er dens finhed og fuld buket overvældet. Figs kommer med orange blade, svesker og kanel. Remy Martin XO ønsker ikke at give vejen og lingere i mindst ti minutter med sin fløjlsomme bløde smag. Uden tvivl er Remy Martin XO en af de store navne i XO-kategorien. Svarende til Hennessy XO, Courvoisier XO eller Martello XO Cognac. Af gode grunde blev XO Excellence Remy Martin hædret af to vigtige organer med Guld: Den "Spirits Forretning Cognac Masters" i 2010 i Storbritannien og på "San Francisco verden Spirits Competition", 2014.

 

Fin Champagne XO Cognac - Remy Martin XO Excellence

 

 

De eksklusive vinmarker i Grande Champagne og Petite Grande leverer druer til Remy Martin XO Cognac. Fra dem fås Eaux de Vie, som opbevares i vinkældre i Merpins. Kældermesteren kan vælge mellem 140.000 tønder til ægteskabet af XO Cognac fra verdens største lager. Eaux de Vie til Remy Martin XO hvilede i mindst ti år, nogle endda op til 35 år. Til 85% af Remy Martin XO består af Grande Champagne brande og 15% af Petite Champagne brande. På grund af den høje andel af Grande Champagne destillater kan XO Cognac af Remy Martin kalde sig Fine Champagne XO Cognac. Den udsøgte XO Excellence repræsenterer Remy Martin karakteren på en fremragende måde.