Talisker Neist Point

I smagen af Island whisky med en subtil friskhed og igen tørv røg og sødme. En fintørret krydret til urte tang af fennikel resonerer. Afgangen af de enkelte malts er karakteriseret ved søde, røgfyldte og krydrede, temmelig tørre træk.

1.299,00 kr. 2

899,00 kr.

  • Sold Out

Talisker Neist Point med 700 ml og 45,8% vol. Produceres på Isle of Skye. Og er prisen over Talisker Distillers Edition. Det blev introduceret af Distillery Talisker i begyndelsen af 2016 og positionerer sig mellem Talisker 18 år og Talisker 25 år. Selvom whisky ikke har nogen alder. Men blev klassificeret af destilleriet. Navnet Neist Point refererer Talisker til en lokal attraktion på Isle of Skye. Neist Point er det vestligste punkt på halvøen, og der er også et smukt fyrtårn. Smagen af Talisker Neist Point adskiller sig lidt fra de kendte smag. Det dominerer let røg, minimal tørv, salt og træagtige noter. Bottling er normalt kun tilgængelig i Duty Free - Travel Retail. Talisker selv giver ingen indikation af alder hos Neist Point, men nævner at nogle gamle og sjældne tønder blev brugt.


Test Talisker Neist Point - Review

Emballagen ser meget høj kvalitet og etiketten på flasken udstråler hav og luksus. Whiskyen selv ser meget gylden ud, men var lidt farvet med sukkercoulour. Leveret er Talisker med 45,8% Vol. Og et par dråber vand giver en forbedret duft. Desuden i test duften af karamel, søde krydderier, vanille og røg. Smagen er næsten identisk. Hvis du tilføjer et par dråber vand, vil det smage lidt mere blomstret. Målet blev testet med sød røg, søde krydderier og en lille tørhed. Afslutningen er meget lang. Vi vurderer single malt whisky som god Talisker whisky, men foretrækker Talisker 57 North eller Talisker Distillers Edition. Enhver, der allerede har begge i baren, kan lære sig en ny smag.