L’Heritage de Chasse Spleen 2016

229,00 kr.

  • Available
  • Delivery in 6-10 days1

Chateau Chasse-Spleen har en historie med vindyrkning, der kan dateres tilbage til 1500-tallet. Det ligger i udkanten af Moulis, den mindste af de seks kommunale betegnelser i Haut-Médoc, verdens mest værdsatte vinproduktionsregion i det sydvestlige Frankrig. Chateaus anden vin, L'Heritage de Chasse Spleen, skal også opfylde vingårdens højeste kvalitetsstandarder.

Vinen, der er skabt af vinstokke af slottets yngre vinstokke, er en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Det har en dyb lilla farve. Aromaer af sorte og røde bær, kirsebær og vanilje imponerer på næsen. På ganen viser det aromaer af lakrids og violer. En smuk, intens vin, der har personlighed og har en god struktur og længde.

Lad L'Heritage de Chasse Spleen indånde, før du drikker. Grillede bøffer, også fra tun eller sværdfisk, går godt med denne Bordeaux.

Chateau Chasse-Spleen med sine 80 ha dyrkede arealer er blevet klassificeret som en Cru Bourgeois Exceptionnel siden 2003 - et tegn på vingårdens enestående kvalitet.

 


VINGODS: CHATEAU CHASSE.SPLEEN

SMAGSRETNING: TØR
DRUESORT: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON
ÅRGANG: 2016

ALKOHOL: 13,5%

ALLERGENER: SULFITTER