Rey Luis Felipe Gran Reserva Brandy

Rey Luis Felipe Gran Reserva Brandy med 0,7 liter og 40% vol.

 

Rey Luis Felipe Gran Reserva brandy med 40% volumen er svært at slå for eksklusivitet. Nogle af Brandy modnet i Solera-processen indeholder brandies, der er op til 75 år gamle. Det siger sig selv, at Rey Luis Felipe Gran Reserva brandy er en begrænset udgave. Hver flaske af luksusbrandyet er individuelt nummereret. Med et meget spicy udvalg af smag og en fænomenal finish kender Rey Gran Reserva-kønne og entusiaster til at inspirere. På produktpræsentationen er Bodegas Rubio kommet op med noget særligt. Rey Gran Reserva flasken blev dekoreret med amerikansk egetræ og metalbeslag. Denne overdådige flaske, hvis design er baseret på en træ tønde, er en højdepunkt i hver bar. Pakket er Rey Luis Felipe flasken i en elegant læderboks, der ligner et bryst med to læderremme. Rey Luis Felipe Gran Reserva Brandy blev oprettet for kønnere med meget høje standarder.

Farve: Gammelt guld med skinnende refleksioner i mahogny, tagflise rød og brunfarve. duft: Meget kompleks med tanniner og eik noter.

smag: Meget afbalanceret og rund. Fine tanniner suppleres med søde træ og krydderier. slut: Intensiv og meget kompleks. Stadig blid og elegant.

3.699,00 kr.

  • Sold Out

Luksus Brandy - Rey Luis Felipe Gran Reserva Brandy

 

I 1893 blev de første egetræstønder lavet til  hertugen af Montpensier Luis Felipe. Tønderne blev glemt, og efter deres opdagelse blev indholdet analyseret. Det blev konstateret, at den lange modningstid i egens tønder havde en meget positiv indflydelse på brandy. Denne opdagelse var banebrydende for Luis Felipe Brandy. Luis Felipe Brandys modnes langt i distilleryets mørke kælderhvelv, inden det kommer til aftapning. Under opbevaring i Criaderas-Solera-processen kommer en del af den oprindelige vingær ind i hver Rey Luis Felipe-brandy. Rey Luis Felipe Gran Reserva Brandy giver meget tid til at udvikle sin karakter. Kun 300 flasker aftappes årligt af Rey Luis Felipe Grand Reserva Brandy. Den op til 75 år gamle luksus brandy består af to helt forskellige brandies. De milde og aromatiske Holandas med et alkoholindhold på 60 til 65 volumenprocent og de milde og elegante Destilados med 85 til 95 volumenprocent alkohol. Slutresultatet er et elegant Gran Reserva brandy med 40% volumenprocent alkohol. Allerede i glasset viser premium brandy på den usædvanlige skinnende farve, at det er noget særligt.