Luis Felipe 100 YO Gran Reserva Brandy

SAMLE OG INVESTERINGSOBJEKT

Smagsnoter Luis Felipe 100 år Gran Reserva Brandy

Farve: Meget intens mørk mahogni.

duft: Komplekse og udtalte, toasty og overcooked aromaer harmonisk kombineres med ristede aromaer og delikate Crianzs påvirkninger.

smag: Fyldig og fuld af facetter, det bringer søde noter og viser en fremragende fylde. Buttery avocado og et hint af salt giver en interessant kontrast.

slut: Med høj kompleksitet, den er fløjlsagtige blød og harmonisk i sin afslutning.

DENNE BRANDY KAN KUN BESTILLES OG BETALES VIA PAYPAL

8.950,00 kr.

  • Sold Out


Luis Felipe 100 år Gran Reserva brandy med 0,5 liter og 40% vol.

 

Luis Felipe 100 år Gran Reserva brandy med 500 ml. Og 40% volumen er et mesterværk gennem og igennem. Ikke kun den eksklusive Gran Reserva brandy, men også produktemballagen er uden sidestykke. Brandy, der er omkring 100 år gammel, kommer i en fin krystalkaraffel, der udelukkende er lavet til det luksuriøse brandy. Dette er dekoreret med beslag og et relief portræt af kong Louis Philippe I i Frankrig. Den premium brandy Luis Felipe 100 Gran Reserva er også kendt som Luis Felipe Cien Años. Aftapningen er meget begrænset og helt unik. Den 100-årige Gran Reserva af Luis Felipe er Luis Felipe's reneste essens. Gran Reserva brandy lyser op i mørk mahogni. Hans alder kan tydeligt ses i den tætte struktur og den langvarige tåre allerede i glasset. Den strengt begrænset til 60 flasker Luis Felipe 100 Gran Reserva er juvelen Bodegas Rubio i Spanien. At eje og smag denne gamle brandy er en drøm for mange kønnere.

 

100-årige Luis Felipe Gran Reserva Brandy

 

I 1893 blev Brandy eksklusiv til hertugen af Montpensier Luis Felipe

produceret og opbevaret i egetræsfade. De lå sovende i de spanske bodegas Morales hvælvede kældre og faldt i glemsel. Disse tønder markerer oprindelsen af Luis Felipe Brandys. I Cien Anos Luis Felipe, finde den oprindelige smag og smag af de store mærker af 1893 i koncentreret form modstå. I en høj koncentration præsenterer den antikke brandy en potpourri fuld af harmoni. Den kontrasterende karakter af Luis Felipe 100 år Gran Reserva Brandy er fløjlsagtig blød, glat og lidt salt. Udgangen af den 100-årige Luis Felipe Brandy er meget kompleks og intens. Den håndlavede krystalcarafe indeholder kun 0,5 liter af den 100-årige Gran Reserva brandy af Luis Felipe. Så dette luksuriøse og lækre brandy kan nydes af flere gourmeter